Mitt lättare liv

Välkommen att följa mig på min resa mot ett lättare liv. Här kommer jag skriva om min kamp för att förändra min livsstil till en mer hälsosam sådan!

Fredagsmys

Publicerad 2013-08-23 19:02:07 i Allmänt

Efter ett hårt träningspass ska jag nu njuta av fredagskvällen och av det faktum att jag köpte "slim" jeans idag och de satt inte som ett korvaskinn :-D
 
Ha en riktigt skön fredagskväll! 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-08-23 19:20:20

Vad impad jag blir av dig! Lila design också så klart! Du fixar detta!

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-08-23 19:22:54

Från Maria H föregående inlägg

Postat av: Emma

Publicerad 2013-08-23 19:42:14

Jag blir så glad! Inte för att du gått ner i vikt, utan för att det lyser om dig, hela vägen genom cyberspace och ut genom min telefon :)
Du är otroligt modig som delar med dig så öppet om dina tankar och din resa. Jag har stolt kunnar se dig växa som människa ända sedan du insåg att du faktiskt fick ut något av terapin. Efter det var det kärleken och nu isikten om att du kan. Är övertygad om att det är som du säger - du träffade kärleken efter terapin och kan göra det här nu pga kärleken.

Du är en otroligt fin människa och vän. Att du är mer harmonisk nu gör att alla dina fina egenskaper syns ännu tydligare.

Oj, vilken lång kommentar! Kunde inte tygla mig :)
Fortsätt kämpa, jag vet att du klarar det. Kramar

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

theswedestgirl

Jag är en 29-årig tjej som genom åren har haft det tufft vilket har resulterat i många kilos övervikt och väldigt dålig självkänsla. Nu har jag dock bestämt mig för att bli en hälsosam person samt för att det är dags att jag börjar tycka om mig själv. Jag vet att jag har mycket jobb framför mig tills jag är i mål men jag har en vilja av stål och tänker inte ge upp denna gång.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela