Mitt lättare liv

Välkommen att följa mig på min resa mot ett lättare liv. Här kommer jag skriva om min kamp för att förändra min livsstil till en mer hälsosam sådan!

Hur hittar jag motivation?

Publicerad 2014-02-03 12:59:59 i Allmänt

Nu var det längesen jag skrev något här men har ibland gått in och tittat på min besöksstatistik och ser att det är några läsare varje dag fast att jag inte skrivit något på över en månad. Det är kul att det ändå är några som varit inne och kikat =)
 
Vad har då hänt sen sist? Jo både otroligt mycket men samtidigt väldigt lite. Det har hänt väldigt mycket i mitt liv med att vi har köpt bil, flyttat till vår finfina 3a och alla som hör till det och det är väldigt roligt. Vi trivs bra men det är fortfarande lite kaosartat med målarburkar och kartonger lite överallt. Tror det kommer bli jättefint när allt är på plats.
 
Men det har hänt väldigt lite med min viktresa sen i princip oktober och under de senaste veckorna då vi har flyttpackat och flyttat och allt har fokus inte kunnat lega på att laga nyttig och bra mat så då har det blivit en del enkla lösningar och snabbmat =( Batteriet i vågen har varit slut i några veckor så jag har inte kunnat väga mig, men igår köpte vi nytt och när jag i morse vägde mig visade vågen som tur va att jag inte gått upp massa kilo. Dock känns det så i kroppen (trots att mina jeans känns lite lösare). Är det inte lite konstigt hur huvudet försöker intala mig att jag har blivit tjock igen men att det inte finns några bevis på att det är så. Ändå går jag runt nu och känner mig lika tjock som jag va i somras...
 
Så hur ska jag göra för att hitta motivationen igen så att min viktresa kan fortsätta? Viljan finns där men direkt efter jag har tänkt en "nyttig" tanke så tänker jag en som inte är det om ni förstår vad jag menar.
 
Jag vill, jag kan och jag ska....frågan är bara hur och när.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

theswedestgirl

Jag är en 29-årig tjej som genom åren har haft det tufft vilket har resulterat i många kilos övervikt och väldigt dålig självkänsla. Nu har jag dock bestämt mig för att bli en hälsosam person samt för att det är dags att jag börjar tycka om mig själv. Jag vet att jag har mycket jobb framför mig tills jag är i mål men jag har en vilja av stål och tänker inte ge upp denna gång.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela