Mitt lättare liv

Välkommen att följa mig på min resa mot ett lättare liv. Här kommer jag skriva om min kamp för att förändra min livsstil till en mer hälsosam sådan!

Hemma igen från värmen

Publicerad 2013-12-23 15:42:28 i Allmänt

Ja nu var det ett tag sen jag skrev här på bloggen. Det var innan vi reste till Teneriffa. Vi kom hem i torsdags efter en skön vecka med betydligt bättre väder än vi hade trott. Alla de svenska väderprognoserna sa att det skulle bli ca 17-18 grader och mulet större delen av veckan men vi hade 20-25 grader och strålande sol nästan hela tiden. Det hade det varit en rejäl storm dagarna innan vi kom så vi lyckades tajma in resan väldigt bra.
 
Vi höll vårt löfte och tränade på gymmet på hotellet, det blev inte så många gånger som jag önskat men jag har aldrig någonsin tagit på mig (eller ens packat ner) träningskläder på en semester förut så det är gott nog =) Hade oturen att bli magsjuk så mådde dåligt i 2 dgr innan jag va med på banan igen. Som tur va var jag inte sängliggande så vi kunde ändå hänga vid poolen. Badade tyvärr inget då det va svinkallt i den "uppvärmda" poolen och det fanns ingen strand (tror inte havet hade varit speciellt varmt ändå).
 
Här kommer lite bilder från resan:
 

Den första och andra är på utsikten från vår härliga balkong. Den tredje är på de höga branta Los Gigantesklipporna som gett området sitt namn och den sista är tagen vid poolen. Hotellet låg precis vid en liten strandpromenad och sen var det bara vassa klippor och hav i all oändlighet (eller ja nästan iaf).
 
När det gäller kosten och träningen så har jag inte varit jättenoga med den det senaste men försökte ändå att göra bra val under resan och åt inte massa onyttigheter. När vi var på Mallorca i juni åt jag massa dumma saker och vi hade hela tiden snacks på rummet och läsk och sånt. Det har vi inte haft denna resa och på restaurangerna har jag valt fisk och papas arrugadas istället för pommes frites och sånt. Så jag har insett att det går att resa och njuta och ändå leva rätt så nyttigt :) Det ger mig en liten sporre att fortsätta.
 
Jag trodde att jag skulle ha gått upp något kilo ändå under resan men imorse när jag vägde mig visade vågen 104kg och det är det minsta jag vägt sen jag började viktresan i juli =) Innan vi åkte iväg låg jag och pendlade på 105-106kg i många veckor.
 
Nu under julen tänker jag tillåta mig att äta det jag vill ha men i lagom mängd. Vårt julbord brukar ändå vara hyfast nyttig utan janssons, massa röror och patéer så jag ska nog klara mig utan att gå upp något.
 
Ikväll blir det uppesittarkväll med sambon och så har vi lite julfrukostmys imorgon innan vi skiljs år för att fira jul på olika håll med våra respektive familjer.
 
Jag hoppas ni alla får en mysig jul och att tomten är snäll mot er =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

theswedestgirl

Jag är en 29-årig tjej som genom åren har haft det tufft vilket har resulterat i många kilos övervikt och väldigt dålig självkänsla. Nu har jag dock bestämt mig för att bli en hälsosam person samt för att det är dags att jag börjar tycka om mig själv. Jag vet att jag har mycket jobb framför mig tills jag är i mål men jag har en vilja av stål och tänker inte ge upp denna gång.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela